tiistai 22. marraskuuta 2011

maanantaista!

Teen nyt tämmöisen pikaplokkarin :) Kävin eilen robinhoodissa ja löysin ihanan esteraipan maksoi vain 4 euroa vähemmän kun viimeksi ostettu :D oli pakko ostaa kun entisellä tallilla joku pikkutallityttö oli varmaa vienyt sen eli siis se oli kirjaimellisesti varastettu :/ noh mutta nyt on sit uusi raippa . Ja ostin myös omppulikitin simolle kun oli niin hieno peuramaalla , tottakai simollakin pitää olla karkkipäivä:)))

Juoksutin maanantaina Simon pessoalla . Juoksutin ekana ilman mitään alkuverkat pyörötarhassa ja sitten kun oltiin alkuverkat tehty niin laitoin pessoan remelit kiinni niin sitten otettiin ekana isolla ympyrällä ravit että saatiin tahti raville , pessoaa kun käyttää niin helposti hevonen jättää takapään käyttämättä. kun ravi saatiin tahtiin niin huomasin että takajalat ei taivu ajattelin ekana jos on vklp vähän jäykkä , noh otin laukkaa vähäsen ja sitten takas raville. Otin Simon pienelle ympyrälle ja pidin liinan tuntumalla en päästänyt yhtään höllälle ja väistätin Simon takapäätä ja sitten kun se alkoi toimimaan niin ei tarvinnut ku itse ottaa askeleen eteenpäin niin väisti , niinhän se pitääkin mennä :D otin saman homman kumpaakin suuntaan ja lopuksi väistätin sillalailla että se ympyrä meni pikkuhiljaa isommaksi eli Simo sai mennä vapaammin eli Simo sai kiitosta tehdystä työstä
Otin laukat kans keksikokoisella ympyrällä ja sama homma kuin ravissakin , meni hyvin välillä karkas aika pahasti mutta harjoittelun jälkeen meni tosi hyvin :) i am happy .
Lopuksi sitten loppuravit , oli kyllä kaunista katseltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti