keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Onnistunut koulutunti!

27.9 Tulin tallille ja menin hakemaan simoa ,sitten ihmettelin että missä on , no eiku tallia kohti kun ajattelin jos joku on ottanut sisälle sen mutta ihmettelin miks joku oisi ottanut sen niin aikaisin sisälle kun muut hepat oli viellä sisällä ? noh siellä se kökötti karsinassa ja hörisi ja hirnu . Menin kysymää sitten meriltä että miks simo on sisällä niin meri sano et simo oli karannu ja on karkaillu ennenkin ja sitten ihmettelin että eikö mulle pitäisi ilmoittaa? no hoidin sen asian niin ei siitä enempää simo oli siis karannu ja laiduntanut pari tuntia itsekseen ja niin edespäin .
Me lähdetään siis 30.9 johannan tallille eli tänä perjantaina pois jatilasta ja siihen on erillaisia syitä siihen mutta enempää siitä en sano .

Hain kamat simolle ja otin myös kanget kun sovittiin että tänään pidetään kanki tunti . Puunailin simoa ja se oli aivan ihana taas kerran :D sitten kerron vähän tunnista alotettiin tietenkin eteenalas verkka , sen jälkeen harjoiteltiin todella koottua ravia ja pidennyksiä ja sitten väistöt + nopeat väistöt eli pitkä suora eka oikealla ja sitten heti vasemmalle sen jälkeen keskihalkasijalle ja koottiin taas ja sitten samat väistöt ja myöhemmin alettiin koota ja lisätä jasen jälkeen taas koota ja pysähdys ja peruutus . Simo oli todella hyvä ja pehmeä kaikki meni kaikin puolin hyvin. Otettiin laukkaa ja ekana vähän pidempänä ja sitten koottiin ,se oli simolle vaikeeta niin simo sitten päätti tehdä valtavia pukkeja ja ihme ninja potkuja mutta mulla oli ainaskin hauskaa kyllä se sitten alkoi lopussa hyvin menemään melkeen paikaltaakin laukattiin oli tosi mahtava. 

Ainiin unohin kertoa viikonlopunkisoista eli siis sunnuntaina niin meni ihan hyvin sillalailla simon jarru kyllä katosi kokonaan. 90cm  puhdasperusrata ja sitten tietenkin väsyneenä unohin uusinnassa tokavika esteellä radan ,arvatkaa vaa harmittiko mutta se on nyt voivoi onneksi oli vain oman tallin kisat ei mitkää viralliset vaikka kisaanki alue-tasolla niin tottakai pitää mennä omantallin kisoihin . Metri meni hyvin alku rata noh tokavikaesteellä oli niin pehmee pohja eikä saanut paikkaa niin tuli kielto ja myös samalle toinen kielto mutta kylmä sitten pääsin sen yli muutaman kerran jälkeen kun sain hyvän paikan esteelle ,harmitti kyllä että maneesin pohja oli todella pehmeä :( mutta kokemusta tuli :D

seuraavana päivänä eli maanantaina ajattelin että oisin pitänyt rentopäivän mutta en sitten pitänykkään mutta ihan hyvä sillee. Eli siis irtohypytin simoa mutta aika pieniä mutta kun on esteitä edellisenä päivänä menny ja hypyttää seuraavana päivänä niin se käyttää niitä samoja lihaksia niin simo saa lisää kuntoa ja lihasta mutta sen takia tein niin kun ei oltu sunnuntaina matkustellu mihinkää hepon kaa vaa oltiin oman tallin kisoissa :D. 

Tänään aijon pitää simolla juoksutus päivän kun pitää vähä pakkailla tavaraa ja viedä uudelle tallille . (huom. sitä kamaa ei ole VÄHÄN :D)

torstaina meinasin mennä kentälle tuuppaa koulua ja sitten radalle laukkailee :D
perjantaina sitten saran kanssa hyppelemään ennen kun lähetään :D

kerron varmaan sitten lisää mielenkiintosia juttuja kun ollaan muutettu ja miten simolla menee johannalla ja sitten sen jälkeekin tulee estevalkuista kuvia ja videoita kun päästää taas treenaamaan :D

2 kommenttia:

  1. " Metri meni hyvin alku rata noh tokavikaesteellä oli niin pehmee pohja eikä saanut paikkaa niin tuli kielto ja myös samalle toinen kielto mutta kylmä sitten pääsin sen yli muutaman kerran jälkeen kun sain hyvän paikan esteelle ,harmitti kyllä että maneesin pohja oli todella pehmeä :( "

    Mul on niit kieltokuvia... niit on sellaset 7 tai jtn :DD jja sit niit muitkii,,, ja jos haluut ni voin laittaa vaik s-postii?

    VastaaPoista