sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ihana viikonloppu!

Simo on mennyt aivan mahtavasti koko viikonlopun perjantaina mentiin kentällä puomikouluu ja meni todella hyvin , olen niin ylpeä Simosta kun selkä paranee kovaa vauhtia niin Simo tykkää tehdä enemmän töitä ja keskittyä , tehtiin puomien kanssa paljon laukanvaihtoja. Latoin kolme puomia ja tein väistöjä niitten yli , haastavaa oli Simolle mutta harjoteltiin niin lopuksi tuli niin hienosti ku olla ja voi ;) lopuksi mentiin viellä pellolle vähän ravailemaan ja laukkailee.

Talvi 2012
Minttu 2012

Lauantaina otin Mintun mukaan tallille ja räpsin kuvia ja menin sitten ratsastamaan sen jälkeen pellolle tein perjaatteessa peltokoulu työskentelyä oli aivan ihanaa mennä valosalla ratsastamaan pellolle:) mutta harmitti vain kun ei ollut ketään kuvaajaa niin oisi saanut hienoja kuvia. SSunnuntaina menin kangilla kentällä menin ihan sairaan hyvin oli todella kuulias tein siksak väistöjä oli kyllä niin helppoa tänään tehdä sitä taas jonain muuna päivänä kauheen vaikeeta mutta Simo oli tänään todella yhteistyöhaluinen eikun hyvällä mielellä meidän seuran kisoihin he A:aahan



Viime kesä 2011
Viime kesä 2011
Talvi 2012
Talvi 2012

2 kommenttia:

  1. Voi ettää! Löysin sattumalta tän sun blogin ja katoin että onko tää totta, Simo! Simo on ollu joskus ratsastustallilla missä oon käyny ja ite ratsastin sillon joskus useestikki Simolla :) Tää on kyllä upeeta nähä, miten Simo on löytäny noin hyvän kodin. Simo (ainakin sillon) oli tosi persoonallinen ja jotenki niin erilainen ko muut hevoset, että moniki varmaan aatteli, että mitähän tuostaki tulee.
    Onnea sulle ja Simolle tulevaisuutta kohti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia tosi kovasti ja kiva kuulla että simo on ollut kiva siellä entisellä tallilla , simon kanssa kisaillaan ja on pärjännyt hyvin vaikka välillä oma tahto :)

      Poista