maanantai 3. lokakuuta 2011

uusi talli ,uudet kujeet ;)

Anteeksi olen taas unohtanut kokonaan postailun , eli aloitetaan perjantaista .
Menin tallille joskus 1 aikaan kun pääsin koulusta aika aikasin , menin hakemaan simon tarhasta ja aloitin hoitamaan simon ja menin vähän hyppelemään esteitä meni tosi hyvin oli todella kuuliainen ja sporttinen ei mitenkää jäykkä tai tahmee oli todella hyvä. Kun olin ratsastanut niin hoidin simon ja sen jälkeen matka pesariin pesulle ,tottakai simon piti olla puhdas kun illalla matka kohti uutta tallia. Vein simon karsinaan syömään välipalansa ja kuivumaan hetkeksi ja sitten ulos vaan kun aurinkokin paistoi. Sitten pitikin alkaa pakkailee sun muuta noh löysin kaiken mailman hienoja löytöjä kaapista ja ihan hyvä vaan kun olin kisasuojiakin vähän aikaa kaipaillu noh otin suojapussin ja muistin et olin laittanut kaikki mailman suojat sinne mitkä pitäis pestä noh sitten ne piti pestä eihän uudelle tallille pidä viedä paskasia kamoja. Menin kotiin kun olin hoitanut kamani sun muut meni joku 1½ ratsastukseen ja hoitoon ja melkee 3 tuntii ainaskin kamojen hoitoon .Tulin sitten illalla tallille , hain simon tarhasta ja harjasin sen ja annoin vähän heinää . Menin roudaamaan kamaa sitten autoon ,kesti varmaan joku puol tuntia siihen , sen jälkeen simolle loimi niskaan ja suojat jalkoihin ja eikun traikkuun.

Uudella tallilla:
simo oli tosi rauhallinen ja heinät oli laitettu valmiiksi ja nimi kyltti ja kaikki mahdollinen oli valmiina ,oli kyl mukavaa kun kaikki olit putsattu (kipot,karsina,yms ) simo meni heti piehtaroimaan isoon karsinaan ,oli ainakin hevonen hyvällä tuulella .
seuraavana päivänä menin tuuppaamaan koulua ja oli aivan sairaan hyvä ,olin ihan yllättynyt siitä että simo oli niin hyvä vaikka oli uusi talli :D sitten sunnuntaina menin kans koulua taas kerran ja oli ihan ok oisi voinut olla parempikin mutta tyytyväinen olin kummiskin , simo on alkanut aika paljon taas kerran myös oreilemaan hirnuu ja yms muuta tammoille ja ei oikee pysy käsissä ilman ketjua mutta aina on ollut sama homma kun on ollut uusi talli.Tänään pitäisi vähän hypellä että katsotaan miten menee :D torstaina oisi anun valmennus ja toivon että saisin jonkun kaverin mukaan ottamaan kuvia ja perjantaina oisi sitten julian kouluvalkku ja lauantaina pitäisi mennä mänralle koulu kisoihin he B ja he A.

yritän ottaa simosta ja musta nyt vähän videoo ja kuvia että näkisitte miten menee ja ymmärtäisitte et mitä tarkoitan :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti